Fotobooth huren

Fotobooth huren

Fotobooth huren is het leukste wat ik ooit op een evenement ben tegengekomen. Ooit had ik er wel over gehoord, maar nog nooit zelf zo een hokje tegen gekomen. Het leuke is dat je hier elk thema op de gevoelige plaat vast kan leggen. Bijvoorbeeld een foto met jouw favoriete zanger, of film speler. Maar ook voor kinderen is dit een leuk iets om op een feest tegen te komen. Denk bijvoorbeeld aan de kleintjes die kunnen met een achtergrond van bijvoorbeeld Bumba op de foto gezet worden. 

Het leuke aan het feest waar ik destijds aanwezig was, was dat iedereen verkleed moest komen. Iedereen die niet verkleed was, mocht niet naar binnen. Maar gelukkig vond iedereen het leuke n de één was nog mooier dan de andere. Fotobooth huren

Een Fotobooth huren is een erg leuk idee

Elke dag kan ik naar mijn foto kijken die tijdens het feest, vorige maand, was gemaakt. Het leuke is dat ik hier met mijn idool,op de foto sta. Deze afbeelding zal ik dan ook zeker koesteren. Het idee om zo een hokje te kunnen huren heeft in onze familie veel vruchten afgeworpen. Zo hebben ook mijn ouders hiervan gebruik gemaakt tijdens hun 25 jarig huwelijksfeest. Als eerste hebben zij eerst contact opgenomen met de Jongens van de Photobooth. Zij verhuren en regelen alles omtrent deze verhuur en zorgen er ook voor dat al het materiaal op de juiste plek en tijd op zijn plaats staat.

Het feest van mijn ouders was geweldig en daar heeft de fotosessie bij meegeholpen. Fotobooth huren

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter