sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Litecoin

Litecoin is een stabiele cryptocurrency welke als alternatief kan dienen voor Bitcoin. De digitale munt kan gebruikt worden om betalingen te verrichten zonder tussenkomst van een centrale autoriteit, door middel van blockchain technologie.

Litecoin is een vorm van digitaal geld binnen het decentrale betaalsysteem genaamd de LTC blockchain. De valuta en bijbehorende software is in 2011 (2 jaar na de introductie van Bitcoin door Satoshi Nakamoto) ontwikkeld en op de markt gebracht door Charles Lee, een voormalig technisch medewerker van Google. Binnen de cryptocurrency community beschouwt men LTC als “zilver” wanneer BTC als “goud” uitgedrukt zou worden.

Bezoek aanbieder Bitvavo eens

Bitvavo biedt op dit moment de mogelijkheid om meer dan 30 verschillende cryptocurrencies gemakkelijk aan te schaffen met iDEAL. Alle beschikbare munten hebben wij in het overzicht aan de rechterkant opgenomen. Het kopen van cryptocurrency kan gemakkelijk door tegoed te storten in je account.

Dit kan door euro’s, Bitcoin of Litecoin over te maken naar Bitvavo. Het storten van euro’s kan door middel van een iDEAL-betaling (direct) of door een bankoverschrijving (1 werkdag) te doen. In de toekomst zullen meer betaalmethodes toegevoegd worden, zoals Bancontact.

Litecoin kopen bij Bitvavo